Çirkin saldırı!

Çirkin saldırı!

10.08.2021 16:01:10

ADD Silivri Şube Başkanı ve Silivrispor Kulübü'nün avukatı Nilgün Karataş'a sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen saldırı büyük tepki uyandırdı.

Nilgün Karataş'a yönelik saldırı geniş çevrelerce kınandı.

ADD YÖNETİMİ KINADI

ADD Silivri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanları Av.Nilgün Karataş'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Av.Nilgün Karataş'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırı başta Başkanı bulunduğu ADD Silivri Şube yönetim ile üyelerinin yanı sıra ilçede geniş yankı uyandırdı.

Dernek yönetimi konuyla ilgili tepkilerini şöyle ifade ettiler: “Dün gece sosyal medya üzerinden Şube Başkanımız Sayın Nilgün Karataş'ı hedef alan ahlak dışı ve cinsiyetçi paylaşımlarda bulunan şahsı şiddetle kınıyor, bu şahsa karşı başlattığı hukuk mücadelesinde başkanımızın sonuna kadar arkasında olduğumuzu bildiriyoruz.

Bu ahlaksızca davranışın bir daha hiç bir kadına yapılmaması için 13.08.2021 Cuma günü saat 18.00'da tüm duyarlı dostlarımızı sahildeki Atatürk Büstü önüne basın açıklamasına davet ediyoruz. Kadına kimse hakaret edemez. Ettirmeyiz!!!”

KARATAŞ YASAL İŞLEM BAŞLATTIĞINI DUYURDU

Nilgün Karataş, konuyla ilgili kendi hesabından şu paylaşımda bulundu: “Hedef göstererek, tarafıma ağır hakaret ve tehditte bulunan kişi hakkında tarafımca yasal işlem başlatılmıştır…”

SİLİVRİSPOR: SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Karataş'ın avukatlığını üstlendiği Silivrispor Kulüp yönetimi de saldırıya kayıtsız kalmadı resmi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı: “Dün gece, Silivrispor Kulübünün de Avukatı olan Sayın Av. Nilgün Karataş'a yönelik sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen cinsiyetçi, yakışıksız saldırı niteliğindeki paylaşımları kınıyoruz. Hiçbir kadına karşı bu tarz cinsiyetçi paylaşımlar asla kabul edilemez. Başlattığı hukuk mücadelesinde Av. Nilgün Hanım'ın sonuna kadar yanındayız.”

 

 

YORUM YAP