Çilli öğrencileri oyuncaklarını paylaşacak

Çilli öğrencileri oyuncaklarını paylaşacak

18.12.2015 18:08:36

Özel Çilli Anaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geçen hafta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ı makamında ziyaret etti. Anaokulunun Kurucu Müdürleri Gülgün Narinç ve Ayça Kışlalı, Sorumlu Müdür Şule Özerel, Okul Aile Birliği Başkanı Begüm Ekimci ve üyeleri Ay'ı ziyaret ederek “Oyuncaklarımı Paylaşıyorum” adlı projelerini paylaştılar.
Dört yıl önce Özel Çilli Anaokulu tarafından hayata geçirilen proje kapsamında anaokulu öğrencileri evde az kullandıkları ve zarar görmeyen oyuncaklarını toplayıp Büyük Kılıçlı Ve Seymen İlkokulu öğrencileriyle paylaşmıştı.
Aynı projeyi bu yıl  yeniden hayata geçirmek isteyen Özel Çilli Anaokulu yetkilileri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ı ziyaret ederek müdürlüğün koordinasyonunda projesini uygulamaya koymak istediklerini açıkladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ilçemiz mahallelerinde eğitim gören ilkokul öğrencilerine Aralık ayının sonuna kadar toplanacak oyuncaklar hediye edilecek.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, anaokulu yetkililerinin böyle bir projeyle kendisine başvurması ve yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
En kısa zamanda bir çalışma yapıp kendilerine bu konuda döneceklerini açıklayan Ay, bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi için Özel Çilli Anaokulu ailesini tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP