Çilli minikleri kitaplar dünyasında

Çilli minikleri kitaplar dünyasında

30.03.2016 13:40:10

Kitabın yararlarının anlaşılması ve sayılarının çoğalması sonucu önce kitaplıklar oluşturuldu. Onların gelişmesiyle ise kütüphaneler meydana geldi. Herkesin yararlanması, okuması, başvurması için kurulan kütüphanelerin önemi bilindiği gibi özel bir haftada anlatılmakta. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mart ayının son pazartesi günü başlayan hafta dün başladı.
Özel Çilli Anaokulu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kütüphaneler Haftası'nı unutmadı. Öğrenci ve öğretmenler dün Silivri İlçe Halk Kütüphanesi'ne geldi. Minikler, kütüphane hakkında bilgi edindi ve burada bulunan kitaplardan kendi yaş grubuna olanları inceleme fırsatı buldular.
İlçe Halk Kütüphanesi sorumlusu Hilal Daşgın'ın İstanbul'daki 52. Kütüphaneler Haftası açılışında bulunması sebebiyle, minik konukları yardımcı memurlar ağırladı.
Özel Çilli Anaokulu adına Silivri İlçe Hak Kütüphanesi'ne teşekkür çiçeği öğrenci tarafından sunuldu. Öğretmenler kütüphane memurlarına sıcak ev sahiplikleri ve ilgileri için teşekkür ederek 52. Kütüphaneler Haftası'nı kutladılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP