CHP Silivri İlçe Örgütü’nde Selami Değirmenci Başkanlığı’nda yöneticiler ve belediye yetkilileri halk ile bayramlaştı.
ŞİMŞEK İLE CANLI BAĞLANTI
CHP İl Başkanı Berhan Şimşek ile gerçekleştirilen görüntülü aramada karşılıklı bayram mesajları iletilirken, genel seçimler öncesinde kılcal damar örgütlenmesinin öneme işaret edildi.
Değirmenci ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İl Başkanlarının bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.
Şimşek de, ikili ile CHP İlçe Örgütü ve partililerin bayramını kutlarken, birlik ve beraberlik dileğinde bulundu.
DEĞİRMENCİ: BİRLİĞİMİZİ SONUNA
KADAR SAĞLAMALIYIZ
Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, bayram kutlamasında “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz” mesajını verirken, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. 7 ay sonra gerçekleştirilecek genel seçimlerde CHP’nin gücünü sonuna kadar birleştirmesi gerektiğine işaret eden Değirmenci, “Kırgınlıklar ve kişisel dargınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Bunu ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için gerçekleştirmeliyiz” diye konuştu. Silivri’nin Türkiye’nin aydınlık geleceği için gerekli mücadeleyi ortaya koyacağına dair inancını paylaşan CHP Silivri İlçe Başkanı, örgüt olarak üzerlerine düşen her türlü fedakarlık ve çalışmayı yapacaklarını vurguladı.
IŞIKLAR: BİZ İNANIYORSAK,
KARŞIMIZDAKİNİ DE İNANDIRABİLİRİZ
Değirmenci’nin ardından söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bayramların toplumumuza getirdiği hoşgörü, dostluk ve barış umutlarını paylaşarak her dönem yaşatılması gerektiğine işaret etti. Işıklar, yaklaşan genel seçimlere değinerek, örgüt içerisindeki birlikteliğin yaygınlaştırarak attırılması gerektiğini belirtti. Referandum sonuçlarının ülkemizin bir uçurumun kenarında olduğunun göstergesi olarak yorumlayan Özcan Işıklar, CHP’nin aldığı oyların umut verici olduğunu söyledi.
Örgüt içerisinde ve parti çalışmalarında olumsuzlukların yaşanabileceğini söyleyen Silivri Belediye Başkanı, bunların sağlıklı çözümler ile sonuçlandırılmasının önemine işaret etti. Işıklar, CHP’nin genel seçimlerde başarılı olacağını söyleyerek, “Silivri’de aydınlık yarınlara inanan kesimin çoğunluk olduğunu yerel seçimlerde de Referandum’da da gördük. Biz inanıyorsak karşımızdaki insanları da inandırabiliriz.
Herkese mutlu bayramlar diliyorum” sözleri ile konuşmasını noktaladı.
Cemile KAYAR






