CHP’liler Kadıköy’de ‘Halk Süt’ ve ‘Fide Desteği’ne açıklık getirdiler

CHP’liler Kadıköy’de ‘Halk Süt’ ve ‘Fide Desteği’ne açıklık getirdiler

20.08.2020 11:13:26

Sayalar'dan sonra Kadıköy'de vatandaşlar ile bir araya gelen CHP'liler, İBB'nin Fide Desteği ve Halk Süt projelerindeki işleyişe açılık getirdi. Konuşmasında Halk Süt projesine detaylı yer veren Başkan Esen, proje kapsamında aylık 750 ton Silivri ve Çatalca'dan süt tedariki yapıldığını ve bu tedarikten toplam aylık 3,5 milyon gelir sağlandığını ifade etti. Projeden 4 mahallemizin yararlanmakta olduğu ifade edildi.

CHP Silivri'nin, “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz. Her şey çok güzel olur” sloganı ile yürüttüğü mahalle ziyaret programında Sayalar'dan sonra ikinci durak Kadıköy oldu.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe yöneticileri, İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz. Her şey çok güzel olur” sloganı ile düzenlediği Halk Toplantılarının ikincisini Kadıköy'de gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Çarşamba akşamı Halk Ziyaretleri programına Kadıköy Mahallesi ile devam etti. Programa esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Esen ve partililer üretici, emekçi kadınların sorunları üzerine konuştu. Ardından köy kahvesinde hemşehrilerle bir araya gelerek CHP Temsilcileri mahallenin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İBB'NİN HALK SÜT VE FİDE DESTEĞİ PROJELERİ ÜZERİNDE DURULDU

Başkan Esen, konuşmasında Silivri İlçe Başkanlığı olarak pandemi döneminde yapılan dezenfekte çalışmalarına, İBB'nin yürütmüş olduğu yardım kampanyasına, halk süt projesine ve fide desteğine ilişkin açıklamalarında yer verdi.

ESEN: İBB, SİLİVRİ VE ÇATALCA'DAN AYLIK 750 TON SÜT TEDARİK EDİYOR

Konuşmasında Halk Süt projesine detaylı yer veren Başkan Esen, proje kapsamında aylık 750 ton Silivri ve Çatalca'dan süt tedariki yapıldığını ve bu tedarikten toplam aylık 3,5 milyon gelir sağlandığını ifade etti. Proje kapsamında ilçemizden 4 mahallemizin yararlanmakta olduğu ifade edildi.

İNDİRİMLİ SU FATURASI VE 2B DÜZENLEMELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

TBMM'de İstanbul Milletvekili Zeynel Emre tarafından Mart ayında teklifi verilen İSKİ su tarifesi ve İstanbul Milletvekilimiz Akif Hamzaçebi tarafından sunulan 2B arazileri hakkındaki yasal düzenleme teklifi üzerine hemşehrilerimizin yaşadığı sorunlara yönelik çalışmalardan da bahsedildi.

YORUM YAP