CHP’li kadınların referandum zirvesi

CHP’li kadınların referandum zirvesi

18.02.2017 10:56:31

Anayasa değişikliği teklifi için 16 Nisan'da yapılması kesinleşen referanduma kilitlenen Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, hayır propagandasını Selimpaşa'da gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle sürdürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, Nisan ayında yapılması kesinleşen anayasa değişikliğiyle ilgili yapılacak halk oylaması konusunda halkı bilinçlendirmek için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Selimpaşa Mahallesinde yaşayan ailelerin evlerine misafir olan partililer, referandum öncesinde vatandaşların neden ‘hayır' demeleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

HAYIR ÇAĞRISI YAPTILAR
Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, kadınlara anayasa referandumunun bir seçim değil tercih olduğunu söyleyerek, ‘hayır' demeye, ‘hayır' demekle yetinmeyip; milletimizin, bayrağımızın, çocuklarımızın geleceğini düşünen, bu ülkede farklılıklarımızla birlikte huzur içinde yaşamak isteyen herkesi örgütleyicisi olmaya çağırdı.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP