CHP hayır çalışmasına Akören’de devam etti

CHP hayır çalışmasına Akören’de devam etti

25.02.2017 10:56:08

Anayasa değişikliği referandumu öncesinde mahalle mahalle, ev ev hayır çalışması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, Fener'den sonra Akören'deydi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, yönetim kurulu üyeleri ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerinden Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ile tüm kadınları başkanlık anayasasına karşı hayır demeye çağırıyor. Başından bu yana, “2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu demokratik, parlamenter Türkiye Cumhuriyetinin var olma mücadelesidir” diyen partililer, örgütlü bir şekilde mahalle mahalle dolaşarak insanlara yapılmak istenen sistem değişikliğini anlatıyor.

“KADINLARIMIZ TORUNLARINA TERTEMİZ BİR GELECEK BIRAKMAKTA KARARLI”
16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasına kadar kalan süreci en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla sahayı boş bırakmayan Cumhuriyet Halk Partili temsilciler, Akören ziyaretlerine ilişkin şu notu yayımladı: “Bugün Referandum çalışmalarımıza Akören Mahallemizde Sevim ablamızın evinde mahalleli kadınlarımızla bir araya gelerek devam ettik. Bizleri misafir eden Sevim ablamıza ve mahalleli kadınlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızla bilgi alışverişinde bulunurken aklımıza Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü geldi; ne güzel de söylemiş Atamız, "Köylü milletin efendisidir" diye, evet köylümüz özellikle de kadınlarımız bu toprakların efendisi ve çocuklarına, torunlarına tertemiz bir gelecek bırakmakta kararlı. İşte bu yüzden kadınlarımız bu topraklar, bu ülke bizim diyor ve Termik Santrale de, Başkanlığa da Hayır diyor.” ,

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki BRÜTÜS = İMAM
Sonraki »

YORUM YAP