CHP’den İBB temasları

CHP’den İBB temasları

8.05.2021 11:16:07

CHP heyeti, İBB temaslarını “İBB'nin hizmet elinin Silivri'mizin üzerinde olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” mesajıyla paylaştı.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri Sibel Aydın Işıköndeş ile Tunacan Yaşar, geçtiğimiz günler İBB'de bir dizi ziyarette bulundular.

“İLÇEMİZE KAZANDIRMAK İSTEDİĞİMİZ PROJELER ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

İBB temaslarına ilişkin CHP İlçe Başkanlığı tarafından şu açıklama yapıldı: “CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirerek, ilçemize kazandırmak istediğimiz projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk.

“DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI VE PLANLADIĞIMIZ İBB YATIRIMLARINI KONUŞTUK”

İBB Genel Sekreter Yardımcılarımızdan Murat Yazıcı ve Arif Gürkan Alpay'a; İBB Başkan Danışmanlarımızdan Baki Aydöner ve Tonguç Çoban'a; İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanımız Gürkan Akgün'e ve İBB Sağlık Daire Başkanımız Uzm. Dr. Önder Yüksel Eryiğit'e ziyaret gerçekleştirerek, Silivri'mizde devam eden çalışmaları ve planladığımız İBB yatırımlarını konuştuk.

Yol bakımdan, park bahçelere, spor tesislerinden, sosyal tesislere kadar birçok yeni yatırımın planlandığı görüşmelerimizi en kısa sürede kamuoyu ile paylaşarak çalışmalarımızı hızlandıracağız.

“İBB'NİN HİZMET ELİNİN SİLİVRİ'MİZİN ÜZERİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİNDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun yeni nesil siyaset anlayışı ile birlikte İBB'nin hizmet elinin Silivri'mizin üzerinde olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Devam eden yatırımlar ve planlanan yeni projeler şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

YORUM YAP