Çatalcaspor’da ikinci yarı için transfer taarruzu

Çatalcaspor’da ikinci yarı için transfer taarruzu

11.01.2022 16:08:46

TFF 3. Lig 1. Grupta zirve umutlarını yitirmeden çalışan Çatalcaspor'da birçok bölgeye transferlerini gerçekleştirdi ve güçlenerek ikinci yarıya başlıyor.

Teknik patron Kadir Akbulut'un talimatları doğrultusunda harekete geçen Çatalcaspor transfer komitesi ikinci yarının ilk haftası öncesinde birbirinden önemli isimleri kadrosu katarak adeta gücüne güç kattı. Devre arası transferde iki kaleci, bir santrafor ve bir de kenar oyuncusu alan Çatalca'da İdari Menajer Hasan Türkyılmaz açıklamalarda bulundu. Türkyılmaz açıklamalarında; “İkinci yarıya daha güçlü geliyoruz. İlk yarıyı 20 puan ile tamamlayan Çatalcaspor'umuz, ikinci yarı puan hedef çıtamızı yukarıya çıkarmak için devre arası çalışmaları yapıldı. Devre arası kampımız Teknik Direktörümüz Kadir Akbulut yönetiminde çok iyi verimli bir kamp dönemini tamamladık. Takımımızın eksik bölgelerimize Transfer komitemizin çalışmaları neticesinde hedefi olan oyuncuları transfer ettik.  Zorlu maçlara hazırız. 8 sezondur 3. Ligde mücadele eden takımımız 2 defa Play-Off oynama başarısı göstermişti. İnşallah bu sezonun 2. yarısına iyi başlayarak ilk 5 takım arasında ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Çatalcaspor'un devre arası transferleri ise; Mardin 1968 Spor'dan kaleci Akın İsmail Köroğlu, Altındağspor'dan santrafor Fevzi Can Bozkuş, Elazığ Karakoçanspor'dan kenar oyuncusu Furkan Yiğit, Başkent Gözgözler FK'dan sağ bek Yunus Emre Karaman, Darıca Gençlerbirliği'nden kaleci Hasan Göksu 

ENGİN AKIN                                                      

YORUM YAP