Çamlıcaspor sahaya indi

Çamlıcaspor sahaya indi

25.08.2021 10:14:39

2021 – 2022 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Çamlıcaspor, kendi tesislerinde sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Teknik Sorumlu Emre Temizkan önderliğinde, Yardımcı Antrenör İnan Yilber ve Kaleci Antrenörü Yalçın Önal yönetiminde Çamlıcaspor Tesislerinde gerçekleştirilen sezonun ilk idmanını, Kulüp Başkanı Ali Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte izlediler. Yaklaşık 90 dakika süren antrenman saha içinde yapılan kısa toplantı ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınmanın ardından, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi.

TEMİZKAN: GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM

Çamlıcaspor Teknik Sorumlusu Emre Temizkan yaptığı açıklamada “ 16 Ekim'de başlayacak Süper Amatör Lig ilk antrenmanımızı bugün itibari ile gerçekleştirmiş olduk. Yıllardır bu liglerde oynamış kendini hem oyun, hem de karakter olarak kanıtlamış iyi transferler yaparak iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Özellikle kendi altyapımız ve profesyonel takımların altyapılarından aldığımız 12 tane 2003-2004 doğumlu oyuncularımın ses getireceğini ve bu gençlerle diğer transferlerin uyum sorununu atlatarak kaynaşması halinde zirve yarışına ortak olan bir takım olacağız. Amacımız Çamlıcaspor camiamıza yakışır göze hoş gelen bir futbol oynayarak başarılı olmaktır. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Murat Nazik

YORUM YAP