Çalışkan, İmamoğlu’ndan özel ziyaret sözü aldı

Çalışkan, İmamoğlu’ndan özel ziyaret sözü aldı

8.06.2020 14:10:50

CHP İBB Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanı Berker Esen'in girişimleri ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silivri ziyaret programına Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve Sanayi Sitesi İşletme Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan ile buluşması da dahil edildi.

Silivri programında KİPTAŞ 3'te anahtar teslimatı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisine eşlik eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP, İYİ Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri daha sonra Seymen'deki katı atık istasyonunda Ağustos ayında faaliyete geçmesi beklenen enerji dönüşüm tesisindeki son durumu incelediler.

Programı dahilinde İmamoğlu, beraberinde CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Kadın ve Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek bölgemizde faaliyete kısa bir süre önce başlayan Sancak Özsoy Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Öncesinde CHP'nin devreye girmesi ile İmamoğlu, Sanayi Sitesinde İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ile yöneticileriyle ayak üstü bir araya geldi. İmamoğlu, yoğun programı gerekçesiyle bölge esnaflarıyla kaynaşamazken, bir dahaki gelişi için Çalışkan ve Erdan'a söz verdi. İki sanayi başkanı İmamoğlu'na Sancak Özsoy Sanayi Sitesi ziyaretinde eşlik ettiler.

 

 

YORUM YAP