Çalışkan: Daha iyi hizmet için göreve talibim

Çalışkan: Daha iyi hizmet için göreve talibim

6.12.2018 10:53:41

Silivri'nin tanınan işadamlarından Orhan Çalışkan, AK Parti'den meclis üyesi aday adayı oldu. Çalışkan geçtiğimiz günler AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na, adaylık dosyasını kalabalık bir destek heyetiyle teslim etti.

Adalet ve Kalkınma Partisinde devam eden meclis üyesi aday adaylığı başvuru süreci yoğun ilgi altında sürüyor. Aslen Tokatlı olan Orhan Çalışkan, 1985 yılından bu yana Cumhuriyet Mahallesinde ikamet ettiğini paylaştı, 1997 yılından bu yana da ilçemizde ticari faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti. Çalışkan, gönül verdiği AK Parti çatısı altında ilçemize hizmet etme isteğiyle, vatandaşlara yararlı olma arzusu içinde meclis üyeliğine aday adayı olduğunu belirtti. Toplumun her kesimiyle barışık, birlik ve beraberlik içinde hareket etme anlayışını benimsediğini belirten Çalışkan, duyarlılık ve hassasiyetle insanların beklentilerine cevap vermeyi, kente hizmet etmeyi arzu ettiğini ifade etti.

“TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE HİZMET ETME DUYARLILIĞI İÇİNDE OLACAĞIM”
Silivri Tokatlılar Dernek Başkan Yardımcısı Harun Çalışkan ve AK Parti Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Turan Tosun ile gazetemizi ziyaret eden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Orhan Çalışkan, fırsat verildiği taktirde toplumun her kesimine ulaşma gayreti içinde hizmet etmeye hazır olduğunu vurguladı.

“DAHA İYİ HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM”
Çalışkan, “Kuruluşundan bu yana gönül vermiş olduğum AK Parti'ye, ilçemize ve halkımıza daha iyi hizmet vermek amacı ile Partimizden ve Teşkilatımızdan Belediye Meclis üyeliği için yetki ve göreve talibim” derken değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Ortak kültürümüzün var olduğu 1985 yıllarından itibaren yapmış olduğum Silivri'mizde tüm etnik halkımızın dostluk, huzur ve birlik içinde adalet ilkesiyle kalkınmış bir Silivri olma yolunda tüm azmimle çalışacağım.”

ORHAN ÇALIŞKAN KİMDİR?
1980 Tokat doğumlu, 1985 yılında ilesi ile Silivri'ye yerleşti. İlkokulu Piri Mehmet Paşa'da, ortaokulu Gazi İlköğretimde, liseyi de Endüstri Meslek Lisesinde okudu.
Askerlik görevini 2000 yılında uzun dönem olarak Erzurum'da tamamladı.
2004 yılından bu yana iç piyasada sanayi su ve metal sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapmakta.
AK Parti kuruluş sürecinden itibaren teşkilat üyeliği ve sandık görevlisi sorumluluklarını üstlendi. 2016 yılından itibaren Silivri Cumhuriyet Mahallesi yönetiminde yer aldı.
Malum Seyit Derneği Vakfı üyeliği, Silivri Tokatlılar Derneği üyeliği, Silivri Şoförler Cemiyeti üyeliği, Silivri Sanatkarlar Odası üyeliği bulunmakta. Çalışkan evli ve üç çocuk babasıdır. Haber Merkezi

YORUM YAP