Çalış: Hedeflediğimiz dönüşüm için herkesten katkı bekliyoruz

Çalış: Hedeflediğimiz dönüşüm için herkesten katkı bekliyoruz

24.01.2018 10:03:21

Esnaf ve sanatkarlara hizmet aşkıyla çıktıkları yolda bu sürece destek sunacak her kesimin katkılarına açık olduklarını belirten Alparslan Çalış, “Elbirliğiyle Silivri'de hedeflediğimiz, vaat etiğimiz dönüşüm ve ekonomik canlılığı sağlayacağımıza dair inancımız tam” dedi.

28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde ekibi ile birlikte yönetime aday olan Alparslan Çalış, oda üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlar ile olan destek temaslarını da sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz ve Alibey Mahallesi Muhtarı Solmaz Tüfekçi'yi ziyaret eden Çalış ile ekip arkadaşları, Muharip Gaziler ve Rizeliler derneklerine de misafir oldular. Çalış ve ekibi, Ekmek Üreticileri Federasyonu Trakya Bölge Başkanlığını da ziyaret ederek Başkanları Ferhat Yılmaz'a ve yönetim kurulu üyeleriyle odaya ilişkin yönetim iddiasını istişare etti.
Oda yönetimini sadece Başkan ve yönetim kurulu olarak düşünmediklerini her defasında vurgulayan Çalış, üyelerin aktif katılımı ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle hedefledikleri projelere hayat vermeye hazırlandıklarını vurguladı.

ÇALIŞ: HEDEFLEDİĞİMİZ DÖNÜŞÜM İÇİN HERKESTEN KATKI BEKLİYORUZ
Çalış, “Oda içi ve üyeler kadar sivil toplum kuruluşları, idare ve yöneticilerin fikirleri de bizler için çok kıymetli. Hedeflediğimiz dönüşüm ve ekonomik canlılık hareket sürecinde herkesin desteğine, katkısına ihtiyacımız olacak. Silivri'de esnaf ve sanatkarlarımızın yaşam ve çalışmasına yardımcı olacak her fırsat ve desteğe sonuna kadar açığız. Elbirliğiyle çok da güzel işler başaracağımızı şimdiden görüyoruz” dedi.

YORUM YAP