Çalış: Gördüğümüz ilgi bizleri mutlu ve motive ediyor

Çalış: Gördüğümüz ilgi bizleri mutlu ve motive ediyor

22.01.2018 10:25:20

28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak genel kurula büyük bir kararlılıkla hazırlanan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alparslan Çalış ve ekibi, esnaf ve sanatkarların kalbinin attığı Sanayi Sitesinde ikinci tura çıktı. 

Mavi ve Kırmızı Bloklarda esnaflara misafir olan Çalış ile ekibi, destek beklentisini dile getirdi, hedefleri üzerinden yeniden karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

ÇALIŞ: GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR
“Sanayi Sitesi Kırmızı Bloklardaki esnaflarımızı tekrar ziyaret ederek projelerimizi paylaştık. Her geçen gün artan desteğiniz, projelerimizle ilgili memnuniyetiniz, ilgi-alakanız bizleri çok mutlu etti. Sonsuz teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” diyen Çalış, üyelerin desteği ve ilgisinden duydukları memnuniyetin altını çizdi. Akaryakıt anlaşmalarından, sağlık hizmetine, burs imkanından ara eleman ihtiyacına, haksız rekabetin önlenmesinden, kredi alımlarında yararlanma desteğine Çalış esnaf ve sanatkarların beklentilerine karşılık vermek adına planladıkları çalışmaların ayrıntılarını paylaştı.

TEBRİK VE DESTEK SÖYLEMLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Sanayi Sitesi Mavi Bloklardaki ziyaretlerini değerlendiren Çalış, “Projelerimizi anlatarak 28 Ocak Pazar Günü gerçekleşecek kongremize üyelerimizi davet ediyoruz. Projelerimizle ilgili tebrikler ve kongrede bizi yalnız bırakmayacağını belirterek vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm esnaf ve sanatkarlarımıza kendim ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SİLİVRİ ESNAFI DÖRT MEVSİM İŞ YAPACAK”
“Silivri Alışveriş Günleri” adı altında esnaflarımızla ortak çalışmalar yaparak Silivri'ye sadece yaz aylarında değil, sürekli dışardan insanların gelmesini sağlayıp iş potansiyeli oluşturmayı hedeflediklerini aktaran Çalış, “Esnaflarımızın bizlere yetki vermesi halinde Oda'mıza her gün yönetim kurulu asil ve yedek üyelerimizden dönüşümlü olarak en az 2 arkadaşımızı görevlendirip esnaflarımızın kısa zamanda daha kaliteli hizmet almalarını sağlayacağız. Böylece yönetim kurulundaki her arkadaşımız Oda'mızın işleyişi ve kanunları hakkında gerekli bilgi birikimine sahip olacak” dedi.

“GİRİŞİMCİLİK DESTEKLENECEK”
İşkur eğitimleri ve KOSGEB Girişimcilik Kursları ile ilgili planlarını aktaran Çalış, “Oda'mızın organize ettiği ve yürüttüğü İşkur'un finanse ettiği eğitimleri esnaflarımızla görüşerek hangi branşta ihtiyaç varsa o konularda eğitim sınıfları açacağız. Belediyemizle ortak yapılan KOSGEB Girişimcilik Kurslarımıza devam edeceğiz. Kurs sonunda proje hazırlanması konusunda destek olarak azami ölçüde hibe kredi ve faizsiz kredi alınmasına yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

“MESLEK KOMİTELERİ İŞLEYECEK”
Meslek Komiteleri ile ilgili düşüncelerine de değinen Çalış, “İlçemiz merkezinde ve mahallelerimizde bulunan esnaflarımızla bir araya gelerek Meslek Komiteleri oluşturacağız. Belirli zamanlarda toplantılar yaparak esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını tespit edip gerekirse proje haline getirerek yetkili mercilere iletip takipçisi olacağız” diyerek vaatleri hakkında bilgi verdi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP