Büyükçavuşlu öğrencileri projelerini sundu

Büyükçavuşlu öğrencileri projelerini sundu

8.05.2019 11:34:15

Büyükçavuşlu Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda projelerini uygulamalı tanıttı.

Büyükçavuşlu Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı önceki gün yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Emrah Erdoğan, TÜBİTAK İlçe Koordinatörü Emine Yıldırım, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Fen Bilimleri, Bilgisayar ve Yazılım, Matematik, Teknoloji ve Tasarım alanında; “Meyvelerin küf mantarı oluşumuna etkisi”, “Öğrenmeye Hazırım”, “Müzik Frekanslarının Su Üzerindeki Etkisi”, “D Vitamini ve Büyüme”, “Velilerimizin Çevreye Duyarlılığı”, “Sosyal Medyada ve Bilgisayar Oyunlarında Harcanan Zamanın Akademik Başarıya Etkisi”, “Termik ve Nükleer Santrallerin Çalışma Prensibinin Maketlerle Gösterilmesi”, “Avantaj ve Dezavantajlarının Karşılaştırılması”, “Boy Ölçen Cihaz”, “Jenga-Mat”, “Guliverin Sandalyesi”, “Matematik Takvimi” ve “Kedi Gözü Hayat Kurtarır” adlı 12 proje sergilendi.
Proje yürütücüsü Aykut Aykız liderliğinde projelerde görevli öğrenciler, fuara katılan misafirlere bütün projeleri uygulamalı olarak anlattı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, güzel çalışmalardan dolayı Okul Müdürü Faruk Sinan Girgin‘i, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik edip, teşekkür etti.

YORUM YAP