Büyükçavuşlu arıtma tesisi tamamlanıyor

Büyükçavuşlu arıtma tesisi tamamlanıyor

4.10.2017 10:23:52

Büyükçavuşlu Mahallesi, atık su tehdidinden kurtuluyor. 

Atık su altyapı sisteminin olmamasından dolayı yıllardır yaşanan problemlerin çözümü adına İSKİ tarafından hayata geçirilen çalışma kapsamında Büyükçavuşlu Mahallesi'ne yapılan Atıksu Arıtma Tesisi, tamamlanma aşamasına geldi.
Vatandaşların hayat kalitesini artırmak için örnek yatırımlara imza atan İSKİ, kanal sularının modern bir şekilde kanalizasyonda toplanması ve arıtma tesisine iletilerek arıtılmasını sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Silivri'ye bağlı Büyükçavuşlu Mahallesi'ni de sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturuyor.

GELECEK İÇİN DAHA TEMİZ  VE SAĞLIKLI BİR ÇEVRE
Atıksu Arıtma Tesisi yatırımını titizlikle takip ederek koordinasyon geliştirici çalışmalarla hızla gerçekleşmesine katkı sunan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Çevre konusundaki projelerimizi artırarak sürdürüyor, geleceğimize daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla Büyükçavuşlu'nun atık su sorununu çözüme kavuştururken, Marmara'yı da korumuş olacağız. Gelecekte daha sağlıklı bir ilçede yaşamak adına en büyük sorumluluğumuz olan çevre yatırımlarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Atıksu arıtma tesisimiz mahallemize, ilçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Atıksu Arıtma Tesisinin, yaklaşık 1 ay sonra faaliyete geçmesi öngörülüyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP