Bütüncül hizmet vurgusu

Bütüncül hizmet vurgusu

4.03.2020 09:49:38

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Pazartesi günü gerçekleştirilen Mart Meclis Toplantısı birinci oturumunda gündem görüşmelerinin ardından yürüttüğü çalışmalara dair bilgi paylaşımında bulundu.

Silivri Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşiminin 1. Oturumunda gündeme geçilmeden önce Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, meclis gündeminin tamamlanmasının ardından gündem dışı bazı konulara değindi.

BÜTÜNCÜL HİZMET VURGUSU

Şubat ayı içerisinde 11 köye yapılan ziyaretlerden bahseden Yılmaz, tespit ve çözüm çalışmalarının devam edeceğini söyleyerek bütüncül hizmet vurgusu yaptı. 13 köy okulunu kapsayan ve yapım çalışmaları hızla devam eden “Kütüphanesiz, bilgisayar odasız ve tiyatro salonsuz köy okulu kalmayacak” projesi ile kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

KULLANILMAYAN 9 MİDİBÜS ÇALIŞIR HALE GETİRİLDİ

Diğer yandan Silivri Belediyesi Araçlar Amirliği bünyesinde bulunan ancak atıl ve bakımsız durumdaki 9 midibüsün tamiri yapılarak tekrar kazandırıldığını anlatan Başkan Yılmaz şöyle konuştu: “Araç başı ortalama 20, 25 bin lira masraf ederek kaportası, koltukları ve motoru elden geçirilerek yenilendi. Şuan 9 midibüsümüzün 7'si hazır, 2'sinin de bir hafta gibi süre içinde teslim edilmesini bekliyoruz. Hurdaya ayrılmış, kaderine terk edilmiş bu araçları yeniledik ve vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Bu araçları kullanmıyorken kilometre bazında araç kiralıyorduk. Bunun maliyetini de önümüzdeki günlerde paylaşırız. Buradan ciddi bir tasarruf yaptık. Yaklaşık 250 Bin lira harcayarak 9 midibüsü Silivri Belediyesi'nin kullanımına kattık. Yine Kavaklı depomuzda çeşitli nedenlerden dolayı 5-6 yıldır kaderine terkedilmiş, iki aracımız ile ilgilide çalışma yapıyoruz.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Başkan Bey fark etti Hatice nine tedavi oldu

YORUM YAP