Bütçeye onay, eski yöneticilere vefa

Bütçeye onay, eski yöneticilere vefa

17.08.2021 09:44:03

Ercan Çalışkan Başkanlığında 7. yılına giren Sınırlı Sorumlu Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin Pazar günü gerçekleştirilen mali genel kurulu sorunsuz gerçekleşirken, geçmiş dönem yöneticilerine vefa örneği sergilendi.

Sınırlı Sorumlu Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin Mali Genel Kurulu Pazar günü üyeler ve protokolün katılımları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'in Divan Başkanlığında gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan gerçekleştirdi.

AİDATLARA ZAM YAPILMADI
Gelir ve giderlerin oybirliği ile kabulünün yanı sıra kooperatif aidatlarının 7. yılda da 65 TL olarak korunması, artış yapılmaması kararlaştırılan en önemli konular arasındaydı.
Genel kurula CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Sebahattin Öpçin, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, esnaflar, üyeler katılanlar arasındaydı.

GENEL KURULDA GEÇMİŞ YÖNETİCİLERE VEFA ÖRNEĞİ
Genel kurul için toplanan Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Üyeleri, Silivri Belediyesi'nin katkıları ile kazandırılan yönetim binası üst katında inşa edilen toplantı salonuna Mehmet Emin Akıncı'nın isminin verilmesini gerçekleştirdi.
Aynı zamanda Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin geçmiş dönem kurucuları ve yöneticilerinden olan Ali Mehmet Aslan ve Sabri Arat da unutulmadı. Ailelerine şükran plaketleri sunuldu.
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Mehmet Emin Kıyıcı'nın aile yakınları, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Ali Mehmet Aslan'ın çocukları, Sabri Arat'ın kızına da AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas hizmetlerinden dolayı şükran plaketlerini takdim ettiler.

YORUM YAP