Bosch, Siemens, Profilo Beyaz Eşya Yetkili Servisi Silivri’de

Bosch, Siemens, Profilo Beyaz Eşya Yetkili Servisi Silivri’de

26.07.2019 15:01:22

1994 yılından bu yana beyaz eşya sektörü içinde olan Ural Arıcı'nın yöneticiliğinde faaliyet gösteren Bosch, Siemens, Profilo Beyaz Eşya Yetkili Servisi; Değirmenköy, Gümüşyaka, Çanta, Güzelce ve köyler dahil Silivri ve çevresine 7 / 24 profesyonel, genç ve dinamik ekibi ile buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinası, kurutma makinası, klima vb. elektrikli ev aletlerinin tamiri, bakım ve onarımı üzerine uygun fiyatlarla kaliteli ve güvenilir çalışma anlayışı ile hizmet veriyor.

Ural Arıcı'nın servis yöneticiliğini yaptığı Beyaz Eşya Yetkili Servisi, Silivri ve çevresinde hizmet vermeye yıllardır devam etmekte… Bosch, Siemens, Profilo markalı teknik hizmet veren firma, tüketiciler için en hızlı ve uygun servis anlayışına sahip. Firma gün boyu gelen taleplere cevap vermekte ve sorunları çözüme ulaştırmak için yardımcı olmakta…

ARICI: DEĞİRMENKÖY, GÜMÜŞYAKA, ÇANTA, GÜZELCE VE KÖYLER DAHİL GENİŞ BİR BÖLGEDE HİZMET VERİYORUZ
Yılların vermiş olduğu tecrübe ve profesyonellik ile beyaz eşyada servis, onarım ve bakım hizmetleri vermekte olduklarını söyleyen Ural Arıcı, “1994 yılından beri beyaz eşya sektöründeyim. 2014 yılına kadar teknisyen olarak görev yaptım. 2014 yılından sonra işveren oldum. Değirmenköy, Gümüşyaka, Çanta, Güzelce ve köyler dahil geniş bir bölgede hizmet vermekteyiz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima vb. beyaz eşyaların tamir, bakım ve kurulumunu profesyonel bir anlayışla gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek daima önceliğimiz olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır” dedi.

“KORSAN SERVİSLERE DOLANDIRILMAYIN”
444'lü hat alıp kendilerini yetkili servis gibi tanıtan korsan beyaz eşya tamircilerinin vatandaşın cebine göz diktiğini söyleyen Arıcı, vatandaşların korsan servislere karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti. Korsan servislere karşı vatandaşları uyaran Arıcı, şunları söyledi: “Evindeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi gibi beyaz eşyası bozulan vatandaş, hemen internetten yetkili servis aramaya koyuluyor. Kullandığı markanın ismini yazarak yetkili servis aradığına karşısına çıkan ilk 444'lü numarayı arıyor. 444'lü numarayı gören vatandaş, şirketin bu hizmetler için kurduğu çağrı merkezi sandığı için hiç tereddüt etmiyor. Vatandaşın güvenini kazanabilmek için 444'lü hat satın alan bu fırsatçıların hizmet tarifesi ise dudak uçuklatıyor. Hizmet bedeli karşılığında yetkili servislerin 3 katı ücret talep eden bu fırsatçılar, çoğu zaman ikinci el veya yan sanayi ürün kullanıyor. Bazen de belli bir miktar para alıp cihazı atölyede onarıp getireceklerini söyleyerek sırra kadem basıyorlar. Silivri içerisinde yok ama Sefaköy, Halkalı, Yenibosna, Bağcılar'dan gelen bazı dolandırıcılar yetkili servisiz diye insanları kandırıyorlar. Bu yöntemlerle dolandırılan çok insan var.

“TÜKETİCİLER İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN DİKKATLİ OLMALI”
Son zamanlarda bu anlamda mağdur edilen birçok vatandaşımızla karşı karşıya kalıyoruz. İnsanlar cihazlarını yetkili servise yaptırdığını zannedip hesabını bize sormaya çalışıyorlar. Dolandırıcılar yalandan bir belge veriyorlar ama bu belgenin hiçbir karşılığı yok. Bunda en büyük etken 444'lü numaraya herkesin sahip olabilmesi. Vatandaşlar internetten arama yaptıklarında özellikle resmi hesap olmasına dikkat etmeli. Satış ekranını görmüyorlarsa bu kesinlikle resmi hesap değildir. Silivri'de bizi tanımayan yoktur diye düşünüyorum ama yine de gaflete düşen insanlar olabiliyor maalesef.”
İletişim Bilgileri
Siz de uygun fiyatlarla beyaz eşya periyodik bakımları, montaj, tamir ve onarım işlemlerinden faydalanmak istiyorsanız Beyaz Eşya Yetkili Servisi'ne 0212 728 65 43 - 0536 614 52 66 numaralarından veya uralarici@hotmail.com mail hesabından ya da Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Osman Onbaşı Sokak, No:3/A Silivri adresinden ulaşabilirsiniz. Ersin ERGİN

YORUM YAP