“Bizim Mevsimlerimiz” adı altında çalışmalarını sergilediler

“Bizim Mevsimlerimiz” adı altında çalışmalarını sergilediler

3.04.2024 10:24:10

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu 12/A sınıfı öğrencileri, “Bizim Mevsimlerimiz” adını verdikleri sergide çalışmalarını sergiledi. 

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu 12/A sınıfı öğrencilerinin “Bizim Mevsimlerimiz” adını verdikleri sergi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde Oğuz Aral Sergi Salonu'nda açıldı.
CHP Belediye Meclis Üyeleri Ebru Akgün Pekel, Fatih Çepni ve Mahmut Yıldızaydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çayhan Yıldırım, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal, Okul Müdürü Birol Çetin ve müdür yardımcıları, geçmiş dönem CHP Milletvekili Sıdıka Sarıbekir ve Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Sarıbekir Oğuz, okulun emekli öğretmenlerinden Hasan Okan katılanlar arasındaydı.
Okul Müdürü Birol Çetin, 2 Nisan tarihinin kendileri için iki anlamı olduğunu birinin Dünya Otizm Farkındalık Günü olduğu, diğerinin ise kaybettiğimiz hayırsever iş insanı Zeren Sarıbekir Güzelbahar'ın doğum günü olduğunu dile getirerek kendisini yâd etti.
Çetin, fırsat verildiğinde çok güzel çalışmaların yapıldığını dile getirerek, emekleri dolayısıyla öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
YILDIRIM: HER YÖNÜYLE MÜKEMMEL BİR AİLE ORTAMI
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çayhan Yıldırım, emekleri dolayısıyla öğretmenlerine ve destekleri dolayısıyla bağışçılara teşekkür etti, özel öğrencileri tebrik etti.
Her yönüyle mükemmel bir aile ortamının olduğunu, birlik ve beraberliğin bozulmamasını diledi. Güzel eserlerin devamını diledi.
SARIBEKİR, TEBRİK ETTİ
Duygu dolu anlar yaşadığını paylaşan Sıdıka Aydoğan Sarıbekir, güzel eserleri dolayısıyla öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
12/A Sınıfı öğretmen ve öğrencileri konuşma yaptı, ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.
Kaynaştırma öğrencisi Uygar Süleymanoğlu piyano çalarak programa renk kattı. Konuklar, eserleri inceleyerek, öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP