“Bir tablo + ben” fuarda büyük ilgi gördü

“Bir tablo + ben” fuarda büyük ilgi gördü

9.05.2016 12:23:16

Beylikdüzü ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Beylikdüzü Eğitim Hizmetleri Gönüllüleri Derneği tarafından bölge okullarında eğitim gören öğrencilere eğitim kurumlarını tanıtmak amacıyla “Eğitimde Gelecek” adı altında bir fuar düzenlendi. Fuar 03-06 Mayıs 2016 tarihleri arasında Büyükçekmece World Point Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü fuarda ilçemiz temsilcisi olarak Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'ni seçti. İlçemiz eğitim kurumu, fuarda Dons Sendromlu öğrencilerinin, dünyaca tanınmış ressamların eserlerine hayat verdiği tabloları sergileyerek yer aldı.
Daha önce Arnavut Fotoğrafçı Soela Zani'nin yapmış olduğu projeyi örnek alan ilçemiz okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Alime Okyay'nın fikriyle okulu tarafından hayata geçirilen proje, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Silivri'de Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda sergilendi. “Bir tablo +ben” adı verilen sergi, “Eğitimde Gelecek” fuarında daha geniş kitlelere ulaştı ve büyük ilgi gördü.
Okul Müdürü Nazım Öztürk, Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık ve Müzik Öğretmeni İlhan İnanç, Görsel Sanatlar Öğretmeni Alime Okyay'ı sergide yalnız bırakmadı. Sergide yer alan eserler fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni topladı. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı da beğenilerini ifade ederek Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi eğitimcilerini tebrik edenler arasındaydı.

Renginar SALİ

YORUM YAP