Bir kupanın daha sonuna geldik: 6-5

Bir kupanın daha sonuna geldik: 6-5

11.09.2015 10:52:05

Türkiye Ziraat Kupası’nda ilk tur maçında Silivrispor deplasmanda 3. Lig takımlarından Sancaktepe Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakaya Silivrispor hızlı başladı. Maçın daha 2. Dakikasında Oğuzhan ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Yine maçın 9.dakikasında Tolga Aydın çok az bir farklı golü kaçırdı. Müsabakanın 17. Dakikasında Ruhi’nin kullandığı köşe vuruşunda Serdar topu Sancaktepe ağlarına gönderdi: 1-0. Karşılaşmanın 26. Dakikasında Sancaktepe’li oyuncu Melik Derin frikikten topu ağlarla buluşturunca skor 1-1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında maç karşılıkla ataklarla geçti. Her iki takımda dengeli bir futbol ortaya koydu. Maçın ilk yarısı 1-1 tamamladı. Bu arada maçın ilk yarısının bitiminde Sancaktepeli özel güvenlik görevlileri Silivrisporlu yöneticilerle ağız dalışında bulundu.

UZATMALARA GİTTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki ekipte değişiklik yapmadan çıktı. Silivrispor zaman zaman rakip alana oyunu yıkmaya çalışsada pek başarılı olamadı. Evsahibi takım ise saha ve seyirci avantajını iyi kullanamayınca maç adeta ortada geçti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki ekipte gol bulamayınca maç uzatmalara gitti.

PENALTILARA KALDI
15’er dakikadan 30 dakikalık uzatmaları oynayan her iki ekip yine gol yollarında etkili olamadı ve maç penaltılara kaldı. Penaltı atışları sonunda temsilcimiz rakibine 6-5 mağlup olunca, Kupa’ya erken veda etmiş oldu.

Stad: Sancaktepe Bld Stadı     
Hakemler: Melih Ortakçı, Mustafa Çevik, Serkan Ayan
Sancaktepe BSK: Deniz Öksüz, Murat, Caner, Gökhan, Muhammed, Muhammed Türkmen, Bilal, Melik Derin, Samet, Battal Demirbilek, Nuri Kaya    
SİLİVRİSPOR: Çağrı Can, Oğulcan, Ömer İnan, Bahadır, Halim, Oğuzhan, Özgür, Ruhi Tırak, Özer, Tolga, Serdar Gökkaya.             

Haber: Engin AKIN

YORUM YAP