Bir daha OLMASIN!

Bir daha OLMASIN!

11.07.2018 14:12:11

Çorlu'da raydan çıkan tren yolculuğu esnasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 24 vatandaşımıza Allah'tan Rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması dileğiyle… Silivrili siyasetçiler ve Belediye Başkanımız komşu ilçemizin acısına ortak oldular...

Uzunköprü-İstanbul seferi yapan yolcu treni Pazar günü öğlenden sonra Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde raydan çıktı 5 vagonu devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın yaptığı açıklamaya göre 24 vatandaşımız kaza sonucu hayatını kaybetti. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ise kazanın nedeni hakkında açıklamalarda bulunurken hava muhalefetleri nedeni ile gerçekleştiğini belirtti. Kazayla ilgili Başbakanlıktan gelen açıklamada ise "Edirne-Halkalı seferini yapan banliyö treninin Muratlı-Balabanlı bölgesine geldiğinde dray olması sonucu kaza meydana gelmiştir" denildi.
Komşu ilçemizde meydana gelen elim kazada yaşamını yitiren ve yaralananlara ilçe siyasilerimiz de kayıtsız kalmayarak, üzüntü ve acıyı paylaştılar.

IŞIKLAR, BAŞSAĞLIĞI VE ACİL ŞİFA DİLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, olayla ilgili yaptığı açıklamada “Komşu ilçemiz Çorlu'da yaşanan üzücü tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

BOZOĞLU, SİLİVRİ'DE TEDAVİ ALTINA ALINAN YARALILARI ZİYARET ETTİ
AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, açıklamasında, “Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Bu elim kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” derken, Silivri Devlet Hastanesine getirilen yaralı vatandaşları da ziyaret etti. Buradaki incelemelerinin ardından Bozoğlu, “Durumları gayet iyi. İnşallah diğer yaralılarımız da bir an önce iyileşir. Rabbim tez zamanda şifa versin. Tekrar geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

CHP, MHP VE DP'TEN TAZİYE MESAJLARI
CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu da “Tekirdağ'ın Çorlu ilçemizde tren kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum” mesajları ile üzüntü ve temennilerini paylaştılar.

ERSARAÇ: TEKRAR YAŞANMAMASI TEMENNİSİYLE
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, Türkiye'yi yasa boğan Çorlu'da meydana gelen tren kazasına ilişkin görüşlerini sosyal medya hesabından şöyle ifade etti: “Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen tren kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Böyle elim hadiselerin tekrar yaşanmaması temennisiyle.”

Haber Merkezi

YORUM YAP