Bek yeni katılımların müjdesini verdi

Bek yeni katılımların müjdesini verdi

29.11.2020 09:44:33

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı üye katılımlarına devam ediyor. Son olarak Gelecek Partisi Silivri Kurucu Üyesi İrfan Lapçin ve AK Parti Üyesi Tahsin Faydalı, İYİ'lerin saflarına katılırken İlçe Başkanı Refik Bek kısa süre içinde yeni yoğun katılımlar kaydedeceklerinin müjdesini verdi.

İYİ Parti üye katılımlarına ara vermeksizin devam ediyor. Son olarak Gelecek Partisi Silivri Kurucu Üyesi İrfan Lapçin ve AK Parti Üyesi Tahsin Faydalı, partilerinden istifa ederek İYİ'lerin saflarına katıldı.

İLÇE BAŞKANI BEK YENİ KATILIMLARIN MÜJDESİNİ VERDİ

Yeni üyelerine rozetlerini takdim eden İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek gençlerin ve değişik partiden aralarına katılımların kendilerini mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: “Değişik partilerden, ailemize katılımlar devam ediyor. Bizi en fazla mutlu edende her partiden genç kardeşlerimizin partimizi tercih etmeleri. Çok zor günler geçirmemize, sahaya inemememize rağmen, vatandaşlarımızın bizleri arayıp üye olmak için hazır olduklarını bildirmeleri partimizin ülke genelinde olduğu gibi İlçe genelinde de hızla büyüdüğünün bir göstergesidir. İYİ Parti'ye katılımlarla ilgili bir çok mahallede, mahalle başkanlarımızla çalışmalarımız devam ediyor. Yakında Silivri de çok sayıda vatandaşımızın partimize üye olacağını buradan partililerimize müjdeliyorum.”

LAÇİN: BİR NEFER OLARAK ÇALIŞACAĞIM

İrfan Lapçin, İYİ Parti'ye katılımını şöyle ifade etti: “Refik Bek Başkanımla İYİ çalışmalara imza atacağımıza eminim, elimden geldiğince bir nefer olarak çalışmalar yapacağım” dedi.

YORUM YAP