Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan Bayramı süresince ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında tüm mahallelerde hemşerileriyle bayramlaşan Başkan Işıklar, bayramın son gününde de ilçe merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Silivrispor Kulübü, Silivri Beşiktaşlılar Derneği ve Silivri Balıkçılar Çarşısı’na da ziyarette bulunan Başkan Işıklar, çay bahçelerinde oturanların da bayramları kutlayarak hemşerileriyle birlikte çay içti.
İLKOKUL ÖĞRETMENİNİN BAYRAMINI KUTLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Öğretmen Evi’nde ilkokul öğretmeni Hüseyin Başaran’ın da elini öptü, bayramını kutladı. Öğrencisinin çalışmalarından gurur duyduğunu ifade eden Başaran, Başkan Işıklar’a çalışmalarında başarılar diledi.
ESNAFI ZİYARET ETTİ
Ekip arkadaşlarıyla birlikte esnafı da ziyaret eden Başkan Işıklar, hem bayramlarını kutladı hem de hayırlı işler diledi. Kahvehaneleri de ziyaret eden Işıklar, bayram boyunca ziyaret ettiği her yerde vatandaşlara çikolata ikram etti. Gittiği her yerde hemşerileri tarafından yoğun ilgi gören Başkan Işıklar, çocuklarla yakından ilgilenerek onların da bayramını kutladı.
Haber Merkezi






