Başkan Yılmaz, ulaşım yatırımlarının takibinde

Başkan Yılmaz, ulaşım yatırımlarının takibinde

23.08.2020 10:44:31

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile ilçemizin ulaşım alanında ihtiyaç duyduğu yatırım ile iyileştirme ihtiyaçlarını görüştü.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumartesi günü İstanbul'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek ilçemizin ulaşım sorunlarını görüştü.

SİLİVRİ'NİN ULAŞIM SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Yılmaz'ın Bakan Bey'e ilettiği hizmet talepleri arasında SGK Müdürlüğü karşısından E-5 üzerinden eski Anfora Otel'in yanından Devlet Hastanesine ulaşımda yayalara kolaylık sağlayacak modern bir üst geçit, Kınalı ile Selimpaşa arasında E-5'in iyileştirilmesi gibi konuların yer aldığı öğrenildi.

İkili arasında gerçekleştirilen görüşmede, edinilen bilgiye göre, ilçemiz hakkında genel ulaşım sorunları masaya yatırılırken Silivri Tem Gişeler, Silivri Merkez Bölünmüş Yol ve Kavşak Projesi, Selimpaşa Kavşak, Devlet Hastanesi önü Bat-Çık Projesi, Otogar Silivri Giriş Kavşağı, Gümüşyaka Balıkçı Barınağı gibi konular ele alındı.

YILMAZ, BAKAN BEY'E TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşmeye dair paylaşımında Başkan Yılmaz, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret ettik. İlçemizin problemlerini aktardık. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederim” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP