Başkan Yılmaz makası kapatma sözünü yerine getirmek için çalışıyor

Başkan Yılmaz makası kapatma sözünü yerine getirmek için çalışıyor

28.09.2020 09:35:39

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın sponsorların desteğiyle başlattığı “Hijyen Tuvaletler” kampanyası kapsamında köy okullarımızın tuvaletleri tamamen yenileniyor. Köy okullarında Kütüphane, Tiyatro Salonu ve Bilgisayar odalarını da yenileyen Başkan Yılmaz, seçim sürecinde özellikle annelere verdiği özel ile devlet okulları arasındaki makası kapatma sözünü tutmak için çalışıyor.

Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce annelere çocuklarının eğitimine destek vaat eden Volkan Yılmaz, 1.5 yıllık görev süresi içinde birçok oyun parkı ve spor sahalarının yanı sıra okullara da bu güne kadar görülmemiş büyük katkılar sunuyor. Başkan Yılmaz, özellikle köy okullarına bağışçıların destekleriyle kütüphane, bilgisayar odası ve tiyatro salonu kazandırmak için büyük çaba içinde.

“HİJYEN TUVALETLER” KAMPANYASI SAYESİNDE KÖY OKULLARIN TUVALETLERİ PIRIL PIRIL

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, pandemi döneminde, sponsorların desteğiyle “Hijyen Tuvaletler” adı altında yeni bir kampanya başlattı. 12 tane köy okulumuzdaki 78-80 tuvalet bir bir yenileniyor.  Tamamı Elginkan Holding ve Kütahya Porselen'in sponsorluğunda yapılıyor.  İşçiliği Silivri Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Bu kampanya sayesinde köy okullarımız pırıl pırıl tuvaletlere kavuşuyor.

“BENİM GÖREVİM OLMASA DA DERT EDİNDİĞİM BİR KONU”

 “Özel ve devlet okulların arasındaki makası kapatan bir belediye başkanı olacağım. Bu, benim görevim olmasa da dert edindiğim bir konu” diyen Yılmaz, kütüphane, bilgisayar odası, tiyatro salonu olmayan köy okulunun kalmaması için elinden geleni yapacağını paylaştı. 12 köy okulumuzun eksikleri bir bir tamamlanıyor. Sayalar, Danamandıra ve Çayırdere'deki okulların boyası, dış cephesi dahil olmak üzere, kütüphaneleri, bilgisayar odaları ve tiyatro salonları bitti.

İBB'YE KREŞ YERİ TAHSİSİ VE CUMHURİYET MAHALLESİ'NE ON DERSLİKLİ KREŞ YAPIMI

Silivri Belediyesinin eğitim desteği İBB'ye kreş yeri tahsisi olarak da devam ettirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesine beş tane kreş için yer tahsisinin yanı sıra Silivri Belediyesi, Elginkan Holding ile bir de anlaşma yaptı; bu doğrultuda Cumhuriyet Mahallesi'ne on derslikli bir kreş yapılacak.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP