Başarılı çalışmalar büyük beğeni topladı

Başarılı çalışmalar büyük beğeni topladı

31.05.2018 09:42:11

Atatürk Anadolu Lisesi, 2017-2018 yılı ders dışı etkinlik ve öğretmenlerinin danışmanlık yaptığı projeleri, bu sene de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda sergiledi. Çalışmalar büyük beğeni topladı. 

Atatürk Anadolu Lisesi Ali Volkan Nizamoğlu'nun müdürlüğünde, Güray Kartal'ın proje yürütücülüğünde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde hazırladığı projeleri sergiledi. 28-29 Mayıs 2018 tarihinde ders dışı etkinlik projeleri ve aynı zamanda öğretmelerin danışmanlık yaptığı projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, MHP Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkanı Gökhan Daşgın, okul yöneticileri katılarak, Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin heyecanını paylaştı. Fuarda Kimya, Biyoloji, Mühendislik, Coğrafya alanında 25 proje sergilendi. Öğrenciler, projelerini uygulamalı olarak anlattı. İnsansız hava araçları ve otomasyon makinesi ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
Katılımcılar daha sonra okulun diğer bölümlerini gezdiler. Resim sergisi ve rölyef çalışmalarıyla donatılan ve sanat galerisine dönüşen bölümde yer alan eserler büyük beğeni topladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, başarılı çalışmaları dolayısıyla okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP