Barlas: Hayırlara vesile olsun

Barlas: Hayırlara vesile olsun

18.02.2021 13:43:21

Regaip Kandili mesajı yayınlayan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, “Huzur, bereket, hoşgörü, birliğimize, beraberliğimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dileğinde bulundu.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Regaip Kandili ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Rahmeti ve mağfireti bol olan manevi bir mevsime girişimizin habercisi olan, üç ayların başlangıcı Regaip Kandili, mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. Üç aylarda ve bu ulvi gecelerde ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dileyerek, manevi duyguların yoğunlaştığı, insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum.

Bu vesileyle güzel ilçemiz Silivri'mizin, vatanımızın, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Regaib Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah'tan bu mübarek gecenin başta sağlık olmak üzere huzur, bereket, hoşgörü, birliğimize, beraberliğimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun...”

YORUM YAP