Baldöktü ailesinden protokole iftar

Baldöktü ailesinden protokole iftar

1.07.2016 15:10:55

Baldöktü ailesinden protokole iftar Hayırsever ailesi Şerife & Nurullah Baldöktü ilçemiz protokol üyeleri ve hayırsever iş adamlarını verdikleri davette buluşturdu.

Silivri'nin tanınmış hayırsever ailelerinden Şerife & Nurullah Baldöktü, Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla ilçemiz protokol üyelerine bir davet düzenledi. 28 Haziran 2016 tarihinde Çeşmeli Köşk Otel'in bünyesinde hizmet veren Katre Restoran'da düzenlenen davete Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun ve eşi, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sefa ve İbrahim Çeşmecioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Mal Müdürü Hadi İlmen ve eşi, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Esma Işıklar, geçmiş dönem kaymakamlarımızdan Mesut Demirkol ve eşi, hayırsever iş adamlarından Mustafa Can, Şevket Kotil, Ahmet Ziylan, Sedat Bakır, Silivri Eğitim Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Gülcan Şirin, Küpe FM sahipleri Dilek & Rıdvan Sırdaş ve çok sayıda kişi katıldı.
Baldöktü ailesi konuklarını tek tek karşılayarak yakından ilgilendi. Nurullah Baldöktü, “Davetimizi kabul edip iftar soframıza teşrif ettiniz. Bizleri şereflendirdiniz ve moral verdiniz. Hepiniz hoş geldiniz.” şeklinde konuklarına seslendi.
Oruçlar hep birlikte dualar eşliğinde açıldı. Baldöktü ailesi, mübarek Ramazan Ayının bereketini Silivri'nin protokol üyeleri ve hayırseverleriyle paylaştı.
Renginar SALİ

YORUM YAP