Balcıoğlu, ilçe belediye başkanları toplantısına katıldı

Balcıoğlu, ilçe belediye başkanları toplantısına katıldı

29.04.2024 10:22:14

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 39 ilçe belediye başkanı ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşit ve adil hizmet vurgusunda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'un seçilmiş 39 İlçe Belediye Başkanı ile Artistanbul Feshane'de bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da hazır bulunduğu seçimden sonra gerçekleşen bu ilk toplantıda Ekrem İmamoğlu'na İBB kurmayları da eşlik etti.
BALCIOĞLU'NDAN EŞİT VE ADİL HİZMET VURGUSU
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, görüşmeyi “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve İstanbul'umuzun 39 ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Partizanlıktan uzak, 16 milyon İstanbullu'nun eşit ve adil hizmet alacağı yeni dönemin başta Silivri'miz olmak üzere tüm İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri ile paylaştı.
İMAMOĞLU “BİRLİK VE UYUM” DEDİ
İkinci dönem için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ise “birlikte ve uyum” mesajları ile ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıyı duyurdu. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın çalışmalarının sürdüreceklerini dile getiren İmamoğlu, bütün başkanlara başarı dileklerini iletti.
“BÜTÜN İLÇELERLE UYUMLU ÇALIŞACAK VE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”
İBB Başkanının paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Bugün 39 ilçe belediye başkanımızla Artİstanbul Feshane'de bir araya geldik. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak ve güzel çalışmalara imza atacağız. Hepsine başarılar diliyorum.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP