Avlu: Demokrat Parti güçlenerek sahalarda

Avlu: Demokrat Parti güçlenerek sahalarda

17.06.2016 14:19:09

İstanbul ve ilçe kongrelerinde güven tazeleyen Demokrat Parti Silivri'de siyasi çalışmalarına güç katarak varlığını sürdürme hedefinde.

Kısa bir süre önce ilçe, ardından İstanbul İl Kongresini gerçekleştiren Demokrat Parti, Silivri'de Halide Avlu'nun Başkanlığında siyasi mücadelesini sürdürüyor.
Avlu ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Başaran, İskender Karpuzoğlu, Melih Gökhan Demir ile Mahmut Orman dün Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı ziyaret etti. Kaymakam Bey'e çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Demokrat Partililer, başarı dilekleriyle ziyaretlerini tamamladı.
Silivri İlçe Yöneticileri daha sonra Hürhaber Gazetesini ziyaret etti.

AVLU: DEMOKRAT PARTİ GÜÇLENEREK SAHALARDA
Avlu, Adem İpek'in İstanbul İl Başkanlığında siyasi çalışmalarına hız vererek faaliyetlere devam edeceklerini belirtti. İyi bir yönetim ile İstanbul'da ve Silivri'de varlıklarının etkisini arttıracaklarını, seçmene güçlü bir alternatif olma yolunda ilerleme kararlılıklarını paylaşan Avlu, “Ramazan'a rağmen genel başkanımız kongre süreçlerinin tamamlanmasını istedi. Halkın Demokrat Partiye duyduğu ihtiyacı hissediyoruz, aynı şekilde ülkemizin de teşkilat kültürümüzde yetişen kadroların iradesine ihtiyacı var. Daha güçlü ve azimli bir şekilde siyaset tablosundaki yerimizi ülkemiz ve halkımızın çıkarlarını gözeterek geliştirip, arttıracağız” dedi.

“MEDYANIN DESTEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Siyasi çalışmalarında medyanın desteğine duydukları ihtiyaca dikkat çeken Avlu, “Bizim diğer partiler gibi maddi imkanlarımız yok ama davamıza olan gönül bağımızı herkesin gördüğünü, medya mensuplarımızın da hissettiğine inanıyorum. Hürhaber ve ilçemizdeki diğer tüm arkadaşlarımızın katkılarıyla bizler siyasi mücadelemize devam edeceğiz. Destek olan herkese ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hürhaber'e özel olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAP