“Atatürk, örnek ve ilham olan eşsiz bir devlet adamıdır”

“Atatürk, örnek ve ilham olan eşsiz bir devlet adamıdır”

10.11.2020 12:44:18

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82'nci yıl dönümünde büyük bir özlemle anıyoruz” açıklamasında bulunan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Büyük Atatürk, dünyanın birçok ülkesine ve mazlum milletlere örnek ve ilham olan eşsiz bir devlet adamıdır” dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı, Atatürk'ü Anma Gününe ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

“ATATÜRK, ÖRNEK VE İLHAM OLAN EŞSİZ BİR DEVLET ADAMIDIR”

10 Kasım dolayısıyla yayınladığı açıklamada Zafer Yalçın duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bin bir zorlukla ve imkansızlıkla ülkemizi kurtaran, çağdaşlık ve muasır medeniyetler hedefiyle Cumhuriyetimizi kuran, kısa sürede yaptığı hizmetler ve köklü reformlar ile Türkiye Cumhuriyeti'ni gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştıran Büyük Atatürk, dünyanın birçok ülkesine ve mazlum milletlere örnek ve ilham olan eşsiz bir devlet adamıdır.

“ATATÜRK'ÜN BİZLERE EMANET ETTİĞİ ÇOK KIYMETLİ BİR ŞAHESERDİR”

En büyük eserim dediği Cumhuriyet, Yüce Atatürk'ün bizlere emanet ettiği çok kıymetli bir şaheserdir. Çünkü esaret zincirleri koparılmış, vurulmak istenen prangalar sökülüp atılmış, bir milletin bağımsızlık destanı Cumhuriyet ile taçlanmıştır. Bu yüzden biz Atatürk'ün bize emaneti olan Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak, koruyup kollayacağız.

“ATATÜRK, FİKİRLERİ VE DÜŞÜNCELERİYLE HER DAİM KALBİMİZDE YER ALACAKTIR”

10 Kasım günlerinde büyük bir özlem, hasret ve minnetle andığımız Atatürk, fikirleri ve düşünceleriyle her daim kalbimizde yer alacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, tüm kurucu kahramanlarımıza ve aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

YORUM YAP