Atatürk büstü çok yakıştı

Atatürk büstü çok yakıştı

3.01.2020 11:02:03

Silivri Sanayi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, yönetim binası sözünden sonra bahçesine bir de Saray Alüminyum Ergün Atağ'ın katkıları ile Atatürk büstü kazandırdı.

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim binasına yapılan Atatürk büstü, çevre düzenlemesinin ardından tamamlanmış olacak. Çalışkan, Saray Alüminyum Ergün Atağ'a bu çalışma için teşekkür ederken, “Yönetim olarak kasamızdan bu konu ile ilgili bir kuruş bile çıkmadı. Saray Alüminyum Ergün Atağ'a bir sözümüz ile her şeyi A'dan Z'ye üstlendi. Kendisine kooperatifimiz, yönetim ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Başka arayan esnaflarımız da oldu, “Haberimiz olsaydı, biz de yapardık” dediler. Ne mutlu bizlere; ülkemizin kurucusuna duyulan saygı ve kooperatifimiz adına yapılan çalışmalarda ortaya konan iyi niyetler için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışkan, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetimi olarak çalıştıkları, ürettikleri yere güzellik ve değer katmak için gayretlerinin süreceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Sevginar Sali

YORUM YAP