Atam izindeyiz

Atam izindeyiz

10.11.2018 15:08:23

İlçemiz okulları, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle andı. 

10 Kasım 1938 tarihinde, saat 09.05'te sonsuzluğa uğurladığımız Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilçemiz okul öğrencileri tarafından şükran, gurur ve özlemle anıldı.
10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla birçok okulumuzda olduğu gibi Liderim Anaokulu, Arya Kreşi ve Anaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulunda da çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Büyük Önder Mustafa Kemal'in ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde Ertuğrul Gazi Ortaokulu 8/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Neşe Duvarcı'nın rehberliğinde Ata'nın fotoğraflarından oluşan ışıklı siluetini oluşturdular. Kendisini saygı, özlem ve minnetle andılar.
Liderim Anaokulu ve Arya Kreşi ve Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri “Unutmadık, unutturmayacağız” yazılı panoları ve ebedi istirahatnamesi Anıtkabir'in maketini yaptılar. Minik öğrenciler, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününün anlam ve önemine uygun kıyafetleri ve kokartlarıyla dikkat çekti. Liderim Anaokulu öğrencileri, İşaret Dilinde yaptıkları sunumla farkındalık yarattı.
Öğrenciler, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında yürümeye, kutsal emaneti Cumhuriyet'i sonsuza dek yaşatmaya söz verdiler.

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP