ASKF’de çok ‘Özel’ bir program

ASKF’de çok ‘Özel’ bir program

26.12.2015 11:26:22

Yapılan etkinlik ve yılbaşı eğlencesine Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci ve sporcuları katıldılar. Sabah verilen kahvaltıya katılan sporcu ve öğrenciler, Genel Başka Ali Düşmez ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür tarafından karşılandı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerinin de bu güzel organizasyona eşlik etmeleri, ortamın mükemmel olmasını sağladı. Daha sonra sporcu ve öğrenciler kendi hazırladıkları gösteriler eşliğinde şarkılar söylediler ve doyasıya eğlendiler.
İASFK ve TFF İstanbul İl Temsilciliğinin destek verdiği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Yeni Yıl Kutlaması geçen sene olduğu gibi bu sene de Amatörler evinde gerçekleşti. Orhan Saka Amatörler evinde 100'ü aşkın misafirini konuk eden TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASFK Başkanı Ali Düşmez, ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür böylesine anlamlı bir sosyal projeye katkı sunmanın mutluluğunu program boyunca fazlası ile yaşadı. Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğretmen ve öğrencileri gerçekleşen kahvaltının ardından kurdukları özel orkestra ile 3 parçayı yorumlarken ortaya çıkan görüntü anlam yüklü idi. Güzel bir çalışmanın ürünü olan müzik bölümünegerek diğer öğrenci ve velilerinden ve gerekse de ev sahibi konumunda olan İASFK temsilci ve görevlilerinden coşku dolu alkışlar fazlası ile geldi.

Yelsevi'den teşekkür
Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdiresi Şevil Yelsevi yaptığı açıklamada son derece keyif aldıkları, mutlu anları yaşadıkları güzel bir gün geçirdiklerini söylerken, “Bize bir kez daha kapılarını açan Ali Düşmez Beyefendiye, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'e, Yönetim Kurulu Üyelerine, müthiş bir koşturma içerisinde bizlere hizmet sunma gayretindeki personellerine en kalbi duygularım ile teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Her birinin gerek biz eğitmenlerinin, gerekse de öğrencilerimiz ile ailelerinin nezdindeki yerleri çok özeldir” şeklinde konuştu.


Düşmez'e sürpriz doğum günü pastası
Programın kahvaltı ve müzik-eğlence bölümünün ardından Ali Düşmez için getirilen sürpriz doğum günü pastası güne çifte heyecan katan hadise olarak dikkatlerden kaçmadı. Başkan Düşmez, pastayı okul öğrencileri ile birlikte kesti. Okul Müdürü Şevin Yelseli okul öğrencilerinin kendi yaptıkları hediyeleri Ali Düşmez'e takdim ederken, program sonunda bu kez Genel BaşkanAli Düşmez'den katılan öğrenciler yeni yıl hediyeleri takdim edildi.   
Spor SERVİSİ

YORUM YAP