Arslan Vekil’in yoğun halk mesaisi

Arslan Vekil’in yoğun halk mesaisi

16.02.2016 15:45:15

Silivri Belediye Başkan Vekili Fevzi Arslan, kendisini ziyarete gelen Silivri Ağrı Dernek Başkanı Muhsin Çil ve yönetim kurulu üyeleri ile makamda görüşmesinin ardından yeni hizmet yerine taşınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Yavuz Çaylak'a misafir oldu.
Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi alan Arslan ve Çil, Çaylak'a ve mesai arkadaşlarına başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladı.

BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
Arslan, Gazitepe'de Cesim ve Kasım Şimşek'e annelerinin vefatı dolayısıyla başsağlığı ziyaretinde de bulunmayı ihmal etmedi.

ESNAFIN NABZINI TUTTU
Başkan Vekilinin Perşembe mesaisi duraklarından birinde de CHP Belediye Meclis Üyesi Figen Yıldız ile birlikte Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan'a misafir oldu. Çalışkan'dan kooperatif çalışmaları ve esnafın durumu hakkında bilgi alan Arslan ve Yıldız, her zaman desteğe hazır oldukları vurgusunda bulundu. Çalışkan nazik ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla Arslan ve Yıldız'a teşekkür ederek konuklarını uğurladı, “Silivri Belediyesini ve yerel yöneticilerimizi her zaman esnafımızın yanında, desteğe hazır görmek bizleri mutlu ediyor. Bu vesile ile bir kez daha esnaflarımız ile yönetimim adına teşekkürü bir borç biliyorum. Silivri'de belediye ile esnaf dayanışmasının en güzel örneklerinden birine şahitlik etmekten mutluyuz” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP