Ali Tonta’nın ‘prof’ mutluluğu

Ali Tonta’nın ‘prof’ mutluluğu

13.07.2016 08:29:10

Silivri'nin en köklü kulüplerinden olan ve bu zamana kadar altyapısından çıkardığı oyuncularının büyük bir kısmını profesyonel kulüplere veren Alibeyspor bir oyuncusunu daha profesyonel kulübe verdi.

Alibeyspor altyapısından yetişen genç oyuncu yeni sezonda Darıca Gençler Birliği ile anlaştı. İbrahim Eğin ve Nursal Bilir'in öğrencilerinden olan genç kaleci Emre Gamsız artık Darıca Gençler Birliği forması altında profesyonel lige imza attı. Altyapısından yetişen birbirinden değerli oyuncularını profesyonel kulüplere veren Alibeyspor'da Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamasında; “Bir kulüp başkanı için en büyük gurur budur.
Bu zamana kadar bünyemizde yetişen birçok oyuncumuzu profesyonel kulüplere vermenin mutluluğunu bir kez daha Emre Gamsız ile yaşıyorum.
Yılların deneyimi ve bilgisiyle harmanladığımız altyapımızda birçok oyuncumuz profesyonel liglerde forma giymektedir. Son olarak geçtiğimiz hafta altyapımızdan yetişen kalecimiz Emre Gamsız, Darıca Gençler Birliği takımında profesyonel sözleşmeye imza attı. Bu kulübümüz ve benim için büyük onur ve gururdur. Genç kalecimize çıktığı zorlu profesyonellik yolunda başarılar diliyorum” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP