Akd Kids Yaz Okulu başladı

Akd Kids Yaz Okulu başladı

13.07.2016 08:24:10

Yaz sezonunda okulda kalmak isteyenlerin tercih ettiği Yaz Okullarının biri dün Akd Kids Silivri Anaokulu'nda başladı.

Özellikle çalışan ebeveynlerin tercihi ve çocuklarının da isteğiyle okul öncesi kurumlarımızın yaz tatilinde açtıkları Yaz Okulları iyi bir kurtarıcı oluyor. Çocuklar yazın sıcak günlerini renkli etkinlikler eşliğinde yaşıtlarıyla birlikte geçirmenin keyfini yaşıyor. Bir yandan da tercih ettikleri branşlarda eğitim alarak verimli bir dönem geçirmiş oluyorlar.
Akd Kids Anaokulu da Yaz Okulu'nu dün açarak Ramazan Bayramı tatilinin sonrasında öğrencilerini yeniden kucakladı. Tam ve yarım gün olmak üzere tüm branş veya tercih edilen branşlarda minikler eğitim almaya ve etkinliklerin tadını çıkarmaya başladı.

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ
Geniş bir bahçeye ve havuza sahip olan anaokulunda yaz etkinlikleri arasında Aikido, Pilates, Jimnastik, Yüzme, Basketbol, Binicilik, Mini Tenis, Yoga, Mini futbol, Kum havuzu etkinlikleri, Bahçecilik ve tarım, İngilizce, Ritim müzik, Sanat, Modern Dans ve Mutfak Atölyesi'nde yapılacak faaliyetlerle minik öğrencilerin yaz tatilini dolu dolu geçirmeleri için öğretmenleri tarafından çaba gösterilecek.
Mimarsinan Mahallesi, Farhettin Berktaş Sokak, No:1 (Maxi AVM yanı) Silivri adresinde hizmet veren Akd Kids Anaokulu'na 0212 736 1212-0532 270 18 63 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.


Renginar SALİ

YORUM YAP