Akalanspor Mümin Ersin Sarı'ya emanet

Akalanspor Mümin Ersin Sarı'ya emanet

21.03.2022 11:27:58

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Akalanspor'da teknik direktörlük görevine, sezonun ilk yarısında Süper Amatör Lig takımı Kestanelikspor'u çalıştıran Mümin Ersin Sarı getirildi.

Yeni sezon öncesi ekonomik yönden sıkıntılar çeken Akalanspor yönetiminin imdadına Sarı yetişti. Eski kulübü için boş mukaveleye imza atan Sarı'nın transferlerde de ağırlığını koyarak getirdiği oyunculara da kulübü zora sokmayacak sözleşmelerin altına imza atmalarını sağladı. Altyapıdan gelen oyuncularla yeni transferleri kısa bir süre içinde kaynaştıran Sarı yönetimin elini de rahatlattı. Bu arada Sarı'nın sezonun ilk haftasında altyapıdan çıkan 3 oyuncuya ilk onbirde görev verdiği, hedefinin ise bu sayıyı arttırarak birkaç sene içinde Akalanspor'un tamamen altyapıdan gelen oyuncularla sahaya sürmek olduğu belirtildi.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Öte yandan Sarı'nın yeni sezonda yardımcılığını yapacak isimler de belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının yeni sezonda Yusuf Kaya ve Onay Başar'la birlikte çalışacağı ifade edildi. Bu arada kulüp başkanı Nazmi Patu ve yönetim kurulunun da Sarı'nın bir dediğini iki etmediği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

YORUM YAP