AK Parti’den “İrade sende sandık güvende” toplantıları

AK Parti’den “İrade sende sandık güvende” toplantıları

17.01.2023 11:00:04

AK Parti İlçe Başkanlığı “İrade sende sandık güvende” toplantılarının startını merkezde verdi Selimpaşa'da devam etti.SELİMPAŞA  (2)

İstanbul İl Başkanlığının "İrade sende sandık güvende” sloganıyla İstanbul genelinde kurulacak sandıklarda bulunan AK Parti üyelerle buluşma programları Silivri'de de başladı. AK Parti İlçe Başkanlığı Yeni Mahallede ikamet eden Milletvekili Tülay Kaynarca ile programın ilki gerçekleştirdi.
SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR
İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “AK Parti Sandıkta kusursuz gayretle yol almakta. Seçimde mutlak zafer için 2002 yılından beri sandıklarına sahip çıkarak başarı ile mühürlenmeleri için ellerinden gelen gayreti gösteren sandık üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.MERKEZ
“TÜRKİYE YÜZYILI YARINLARA IŞIK TUTACAK”
Programa yönelik paylaşımında AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, “Silivri'de oy kullandığımız sandıktaki üyelerimizle buluştuk. İstanbul İl Başkanlığımızn 39 ilçemizin her birinde gerçekleştirdiği sandıklarımızdaki üye buluşmalarında bizde Silivri'deki komşularımızla bir araya geldik. Üye buluşma programımızda emeği geçen ilçe başkanlığımızdaki tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Türkiye yüzyılı yarınlara ışık tutacak” ifadelerine yer verdi.
BOZOĞLU: ULVİ BİR DAVANIN ADANMIŞLARIYIZ
AK Parti İlçe Teşkilatı Mutlu Bozoğlu Başkanlığında, “İrade sende sandık güvende” programlarının ikincisini Selimpaşa mahallesinde gerçekleştirdi. “Bizler millete hizmet yolunda kenetlenmiş büyük bir sevdanın, ulvi bir davanın adanmışlarıyız” ifadeleri ile toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Bozoğlu, “Güçlü ve büyük Türkiye yolunda görevimiz ne olursa olsun birlik ve beraberlik ruhuyla azimle, gayretle ve fedakarlıkla çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.
“Sandık güvenliği" hakkında farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Bozoğlu, “Seçmenimizle ve Silivri'deki üyelerimizle konuştuğumuz, değerlendirdiğimiz İstanbul'umuza, Türkiye'mize dair hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı tek tek anlattığımız programlarımız devam edecek” dedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP