Ahmet Ziylan ilk fuarını açtı

Ahmet Ziylan ilk fuarını açtı

4.06.2018 15:47:17

Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu, bu yıl ilk TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdi.

Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulunda bu yıl ilk defa düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AY, İlce Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Alpay Yavuz, okul/kurum müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

Fuarda fen bilimleri, Türkçe, Matematik, bilişim teknolojileri, robotik çalışmalardan ortaya çıkan projeler sergilendi. Ayrıca görsel sanatlar ve teknoloji tasarım alanında öğrencilerin hazırladığı çalışmalardan oluşan yıl sonu serginin de açılışı gerçekleştirildi. Tübitak 4006 bilim fuarına Silivri merkez ve bölge okullardan öğrencilerden katılım oldu.

Fuar sonunda Okul Müdürü Türkay Polat, projelerin ve serginin hazırlanmasında emek veren gayret gösteren Fen bilimleri öğretmenleri Çağdaş Ozan Üstün, Gökhan Öztürk, Serkan Duman, Ayten Öztürk, İsminur Güner, Hüseyin Çoban'a bilişim teknolojileri öğretmeni Burcu Kazan'a görsel sanatlar öğretmenleri Canan Örün ve Mukadder Kılıç'a, teknoloji tasarım öğretmeni Ahmet Selçuk Kan'a, rehber öğretmenleri Bilal Çakır, Gökçe Erkilet'e ve müdür yardımcıları Mustafa Güngör, Barış Kudal'a ve öğrencilere teşekkür ederek fotoğrafla bu anı ölümsüzleştirdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP