Adem Ünal ebediyete uğurlandı

Adem Ünal ebediyete uğurlandı

7.02.2017 10:14:18

Adem Ünal, 76 yaşında Cumartesi günü sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna çıktı.

GEMSAN A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever işadamı, Silivri SİAD üyesi Adem Ünal 2, Şubat Perşembe günü vefatının ardından 4 Şubat 2017 Cumartesi günü sevenlerinin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Bir süredir geçirdiği rahatsızlıkla mücadele eden Ünal, 76 yaşında yaşam mücadelesini kaybetti.
Adem Ünal, Cumartesi Günü Piri Mehmet Paşa Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Yeni Mezarlıkta aile kabristanlarına defnedildi.
Cenazeye Ünal Ailesinin yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Mehmet Has, SİAD Başkan Vekili Mesut Söylet ve dernek üyeleri, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu ve dernek üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri katılanlar arasındaydı.
Hürhaber Gazetesi olarak bir kez daha Adem Ünal'a Allah'tan Rahmet, başta eşi Şule Ünal olmak üzere, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ile sabır diliyoruz.

Sevginar SALİ

  1. Yutdagül Özelçi Yutdagül Özelçi

    Sayın Adem Ünal Bey in vefat ettiğini bilmiyordum Allahtan rahmet dilerimÖğrenci Evim de kalan 2 kız öğrencinin öğrenim gidsrlerini karşılamıştı, 201472016 yıllarında. .Yüz yüze hiç gelmemiş olmamıza rağmen ve yüz yüze hiç tanımadığı bu kız öğremcimin Üniversite masraflarını karşılayan yüce gönüllü bir insandı.İyi olanlar iyilikleri ile anılıyor işte..Çok üzüldüm vefayına. Eşine ve çocuklarına sabırlar dilerim..

YORUM YAP