Açıköğretim Lisesi Müdürlüğünden kayıtlara ilişkin duyuru

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğünden kayıtlara ilişkin duyuru

19.02.2021 11:16:46

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerin 2020 yılı 2. dönemi kayıtlarına ilişkin bir duyuruda bulundu.

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerin kayıtlarına ilişkin yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Bakanlık onayı doğrultusunda; 2020-2 Döneminde Açıköğretim Lisesinde kayıtlı olan öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. (Öğrencilerimizin bunun için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.)

“8 MART 2021 TARİHİNE KADAR BAŞVURULMASI GEREKMEKTE”

Ancak Açık Öğretim Bilgi Yönetim Sisteminde "Öğrenci Durumu: İNCELEMEYE ALINMIŞ ÖĞRENCİ" olan öğrencilerimizin (herhangi bir nedenle otomatik kayıt yenileme işleminin yapılmasına engel bir durumu olan öğrencilerimizin)  8 Mart 2021 tarihine kadar dilekçe ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine başvurarak İNCELEME DURUMLARININ kaldırılmasını talep etmeleri gerekmektedir.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri öğrenci taleplerini aciklise@meb.gov.tr adresine gönderecektir.

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından talepler incelenerek, talebi uygun görülen öğrencilerin inceleme durumları kaldırılacaktır.

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından incelemenin kaldırılması için bilgi ve belgeye ihtiyaç duyulması halinde istenen belgeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü aracılığıyla öğrenciye bildirecektir.

İstenen belgeleri tamamlayarak Halk Eğitimi Merkezi aracılığıyla Açıköğretim Lisesi müdürlüğüne gönderen öğrencilerin talepleri tekrar değerlendirilecektir.”

YORUM YAP