65 yaş üstüne hijyen paketi dağıtılıyor

65 yaş üstüne hijyen paketi dağıtılıyor

13.04.2020 11:02:23

Koronavirüs ile tedbirler kapsamında dışarı çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için Silivri Belediyesinin hazırladığı hijyen paketlerinin teslimatları tüm hızıyla devam ediyor.

Silivri Belediye ekipleri 65 yaş üstü vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek Hijyen Paketlerini teslim ederek Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın selam ve iyi dileklerini iletiyorlar. Kolonya ve ıslak mendillerin yer aldığı hijyen paketlerinin Akören, Alipaşa, Büyük Sinekli, Çayırdere, Küçük Kılıçlı ve Sayalar'da dağıtımı tamamlanarak diğer bölgelere yönelik çalışma devam ediyor.

YILMAZ: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ

Vatandaşlarımıza ulaştırılan hijyen paketlerinin içinde ayrıca Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kaleme aldığı şu şekildeki mektubu yer alıyor: “Değerli büyüklerimiz, sizler evinizde sağlıklı ve güvende kalın diye, bizler görevimizin başındayız. Tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması için gerek Kaymakamlığımızın öncülüğünde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurubunun, gerekse belediyemizin görevde olduğunu bilmenizi isterim. Çünkü bizim için çok önemlisiniz. Hiç meraklanmayın, bugünler de geçecek. Bizi bugünlere getiren büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

YORUM YAP