30 Ağustos Zafer Bayramı çelenkleri sunuldu

30 Ağustos Zafer Bayramı çelenkleri sunuldu

30.08.2020 10:45:15

30 Ağustos Zafer Bayramı, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumuyla kaydedildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öncülüğünde gerçekleştirilen Kuruluş Mücadelesi sonucunda kazanılan zaferin 98. yıldönümü Silivri'de Çelenk Töreniyle kaydedildi.

Silivri Kaymakamı Ali Partal,  Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Demir, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, Silivri Garnizon Komutanı Muharebe Yarbay Mustafa Çokbüyük, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İyi Parti İlçe Başkanı Refik Bek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, protokolün diğer mensupları, siyasi partilerin diğer temsilcileri, gaziler, muhtarlar, okul yöneticileri ve çok sayıda kişinin katıldığı tören çelenklerin Atatürk Anıtına sunumuyla başladı.

Silivri Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtında yerini aldı. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu. Silivri Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunarak bayrağımız göndere çekildi. İlçe töreni burada sona erdi.

Daha sonra siyasi partilerden AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Silivri Anadolu Hastanesi de anıta çelenklerini sunarak saygı duruşunda bulundular.

Renginar SALİ

YORUM YAP