23 Nisan çelenkleri sunuldu

23 Nisan çelenkleri sunuldu

24.04.2019 10:57:09

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yılı dolayısıyla çelenkler Atatürk Anıtı'na sunuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. Yılı kutlamaları dün Çelenk Töreni ile başladı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlılığımızın sembolü olan çelenkler Atatürk Anıtı'na sunuldu.
İlçe Çelenk Törenine Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, diğer siyasi partilerin ilçe başkanları, İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, protokolün diğer üyeleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri, gaziler, dernek başkanları, siyasi partilerin diğer temsilcileri, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Yoğun katılımın sağlandığı tören, ilçemiz okul yöneticilerinden Selahat Özel'in sunumunda gerçekleştirildi.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Cumhuriyeti Devletine bağlılığımızın sembolü olan çelenk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm Türk Büyükleri ve şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu. Akabinde Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran eşliğinde İstiklal Marşımız söylendi. Şeker Nine, Atatürk şiirini okumasıyla birlikte İlçe Çelenk Töreni sona erdi.

SİYASİ PARTİLER ÇELENKLERİNİ SUNDU
İlçe Çelenk Töreni'nin ardından, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Vatan Partisi ve Genç Parti İlçe Başkanlıkları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube temsilcileri çelenklerini Atatürk Anıtı'na sunarak hatıra fotoğrafları çektirdiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP