23 Nisan Budokaido Kupası başarıları

23 Nisan Budokaido Kupası başarıları

30.04.2024 11:20:50

WKB Karaca Dojo Silivri Kulübü sporcuları, Turgut Yıldız'ın antrenörlüğünde 23 Nisan Budokaido Kupası'na katılarak aldıkları derecelerle gururlandırdı. 

WKB Karaca Dojo Silivri Kulübü sporcuları, 23 Nisan Budokaido Kupası'nda yeni derecelerle elde etti. Antrenörleri Turgut Yıldız, katılımları ve elde ettikleri derecelere dair şu paylaşımda bulundu “27-28 Nisan 2024 tarihler arasında, TWF faaliyet programında yer alan "23 Nisan Budokaido Kupası" şampiyonasına Karaca Dojo 'dan 18 sporcu, 3 hakem ve 2 antrenör ile katıldık. Minik ve Genç savaşçılarımın gösterdiği performans ve kararlılık ile yeniden güzel bir başarı elde ettik. Sadece yeteneklerinizle değil, aynı zamanda karakterinizle de ne kadar gurur duysam azdır. Sahip olduğunuz disiplin, çalışma azmi ve takım ruhu, sizi gerçek birer şampiyon yapmaktadır. Yudum Gizem Yuca ve Sahra Bade Yıldız gibi deneyimli milli sporcu ve antrenörlerimizin rehberliği ve destekleriyle, her birinizin potansiyelini ortaya çıkararak başarılı bir turnuva geçirdik.
Bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen kıymetli velilerimize de ayrıca teşekkür ederiz. Sizin desteğiniz ve güveniniz olmadan bu başarıya ulaşmamız mümkün olmazdı.
Bir kez daha, tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve velilerimize içten teşekkürlerimi sunarım.
Son olarak da Silivri Belediyesine, Silivri Belediye Başkanımız Sn. Bora Balcıoğlu ve Silivri Araçlar Amirliğine ve ekibine destekleri ve yardımları için teşekkür ederim, ilk defa 2 gün üst üste araç tayin edip bir turnuvaya ulaşımımızı sağlanmıştır.
Şampiyonada derece yapan sporcularımız:
Rüzgar Sevindik: 50Kg Minik 1'inci,
Fatih R.Demirayak: +60Kg Yıldız 1'inci,
Asil Kıran: 60Kg Ümit 2'nci,
Sevil Gönültaş: 50Kg Yıldız 2'nci,
Selen D.Pehlivan: +45Kg Minik 2'nci,
Erva Z.Şen: 30Kg AltMinik 2'nci,
Yusuf A.Kaya: +35Kg AltMinik 3'üncü,
Şükran G.Yaşar: 30Kg Minik 3'üncü,
Pamir P. Yıldız: 50Kg Minik 3'üncü,
Gökmen U.Karakaş: 30Kg Minik 3'üncü oldu.
Bir sonraki turnuvada görüşmek üzere...”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP