2019 Badminton ödülleri sahiplerini buldu

2019 Badminton ödülleri sahiplerini buldu

29.04.2019 11:00:58

100. Yıl Okul Sporları Badminton Turnuvası'nda dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldı.

100. Yıl Okul Sporları etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton Turnuvası tamamlandı. Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu Spor Salonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan ve eğitimcilerin elinden aldı.
Badminton Turnuvası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde dereceye giren okul takımları şöyle;

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ
Küçükler Kategorisi Kızlar'da; Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu 1., Ertuğrul Gazi Ortaokulu 2. ve Mektebim Okulları takımı 3. oldu.
Küçükler Kategorisi Erkekler'de; Ertuğrul Gazi Ortaokulu takımı 1., Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu 2. ve 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 3. oldu.

YILDIZLAR KATEGORİSİ
Yıldızlar Kategorisi Kızlar'da; Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu takımı 1., İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu 2. ve Özel Mektebim Ortaokulu 3. oldu.

GENÇLER KATEGORİSİ
Gençler Kategorisi Kızlar'da; Atatürk Anadolu Lisesi takımı 1., Şerife Baldökü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. ve Silivri Anadolu Lisesi takımı 3. oldu.
Gençler Kategorisi Erkekler'de; Silivri Anadolu Lisesi takımı 1., Atatürk Anadolu Lisesi 2. ve Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımı 3. oldu.

Haber:
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tam isabet
Sonraki » ÇYDD’den 23 Nisan etkinlikleri

YORUM YAP