Evvel Zaman’ın tarihi belli oldu

Evvel Zaman’ın tarihi belli oldu

7.02.2017 10:13:12

Silivrili tiyatro sanatçısı, tiyatro eğitmeni ve dizi oyuncusu Ali Solmaz, Evvel Zaman adlı oyunun sahneleneceği tarihi açıkladı. 

Ünlü Türk büyükleri ile İslam ve tasavvuf dünyasının tarihte iz bırakmış isimlerini konu alan Evvel Zaman adlı oyunun, 23 Şubat Perşembe günü, saat 20.00'da, Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesinde sanatseverlerle buluşacağı bildirildi. Oyunu 13 yaş ve üzeri seyircilerin izlemesi tavsiye ediliyor.

KONUSU
Evvel Zaman, tarihten günümüze hafızalarda iz bırakmış Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Halide Edip Adıvar, Pir Sultan Abdal, Mevlana ve Şems-i Tebrizi'nin hayatlarından çarpıcı kesitler sunuyor.

OYUNCU KADROSU
Ali Solmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı Evvel Zaman'ın kadrosunda Çağatay Öztürk, Merve Solmaz, Yağmur Horoz, Ali Yavuz, Yasin Çotuk, Furkan Çeşmecioğlu, Mustafa Terzioğlu, Kerim Gökkaya, Serhat Yönet, Cemal Topçuoğlu, Mehmet Kadak, Tarık Düzgün, Bahar Düzgün, Ayşenur Dönmez, Simay Ayyıldız, Kurtuluş Cesurtürk, Eda Nur Ermişoğlu, Mehmet Yusuf Aymak, Emine Yiğit, Kaan İlbeyi, Kasım Özkan, Elif Çıbık, Merve Nehir Huysal, Ayben Akbaş, Farih Berberoğlu ve Efe Solmaz oyuncu olarak yer alıyor. Merve Solmaz Yönetmen Yardımcısı, Mehmet Kadak Kulis Amiri, Ali Yavuz Sahne Amiri olarak oyunda sorumluluk üstlenirken, Işık ve Ses konusunda Hilal Çotuk ve Eyüp Can Balaban görev alıyor. Tek perdelik oyunun provaları tüm hızıyla devam ediyor.
Hazal BAŞARAN

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki SİLİVRİLİYİM
Sonraki » Adem Ünal ebediyete uğurlandı

YORUM YAP